СЪБИТИЕ
28.06.2021

Audi участва в осмото автомобилно изложение в Русе

От 11 до 13 юни тази година в Русе се проведе осмото по ред автомобилно изложение. След като миналогодишното издание на събитието не се състоя, настоящото експо събра широка палитра от най-актуалните модели на автомобилния пазар.
Audi участва в осмото автомобилно изложение в Русе

В премиум сегмента Audi се представи с три акцента от каталога си: Q3 Sportback, Q8 и A5 Sportback. Неблагоприятните метеорологични условия не успяха да попречат на голяма част от гостите на събитието да разгледат отблизо изложените модели, нито да се възползват от тестовите шофирания, осигурени им от организаторите.

Image

В качеството си на първия изцяло електрически SUV модел на Audi, Q4 e-tron привлече сериозен интерес от страна на публиката. Съчетаващ електромобилност с усещане за пространство и технологични предимства от най-ново поколение, моделът направи впечатление както с външен вид, така и с представянето си на пътя.

“Държавата трябва да осъзнае, че подкрепяйки гражданите да си купят нови автомобили, ще доведе до по-голяма безопасност на пътя, опазване на въздуха и по-добро качество на живот“ бяха думите на кмета на Русе Пенчо Милков по отношение на показаните модели.

Image

Погледнете и вие в бъдещето на електрическата мобилност с новия Audi Q4 e-tron.