НОВО ОТ СЕРВИЗА
01.03.2020

Запазете час за сервизно обслужване в Порше Варна и вземете 33% отстъпка от цената на моторното масло.

Запазете Вашия Audi автомобил в оптималното състояние и удължете живота на двигателя. Обслужвайки автомобила си в Порше Варна, Вие спестявате 33% от цената на моторното масло* и запазвате гаранцията си за мобилност.
Oil Change -33% Rebate

При всяко пътуване моторното масло е изложено на високи налягания, съпротивления и температури. То поема фин прах, киселини и вода. Така  и най-доброто масло се износва и се натрупват отлагания.

Ето защо регулярнoто  сервизно обслужване и използването на подходящото за съответния тип двигатeл масло е от изключителна важност, за да се удължи експлоатационния му пробег и да се осигури максимална ефективност на работа.

Екипите за изследване и разработка на Audi съвместно с техниците на Castrol разработват съответните моторни масла  ** с висока производителност. А само сега Порше Варна Ви дава 33% отстъпка от цената им*** при сервизно обслужване на  Вашия автомобил в оторизирания Audi сервиз на дилърството.

 

Castrol EDGE Professional LongLife III

  • Двоен маслен филм. Няма разкъсване на масления филм и при екстремно натоварване.
  • 15% по-малко триене. За повече мощност и по-малко износване.
  • 140 часа по-дълго запазване на масления филм. Чрез добавяне на титан.

Сервизната инспекция със смяна на масло  е включена и в пакетните предложения на програмата Сервиз 4+ и Ви дава възможност да удължите срока на действие на Вашата Гаранция за мобилност.

Програма Сервиз 4+

Програмата предлага сервизни пакети, специално предназначени за модели Audi над 4 години, с изгодно ценово предимство за извършения ремонт и вложените части.

 

Гаранция за мобилност 

Денонощна помощ
24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.:

  • при повреди или инциденти
  • също и в чужбина
  • заместващ автомобил при необходимост от повече време за отремонтиране на повредата
     
 

      *Офертата е валидна при запазване на час до 31 март 2020 г.

     * *Ценовото предимство от 33% се прилага само за налични моторни масла  и е валидно до изчерпване на количествата.

    ***Ценовото предимство от 33% за цената на моторното масло е обвързано със сервизното обслужване на автомобила в оторизирания Audi сервиз на Порше Варна.

   **** Ценовото предимство от 33% е валидно за Audi Оригинално моторно масло и  моторно масло Castrol EDGE Professional .

 *****Всички бонуси и рабати са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни отстъпки с включен ДДС, приспаднати от необвързващо препоръчителна, некартелна цена по ценова листа. Порше Интер Ауто БГ си запазва правото на промени и не носи отговорност за допуснати грешки.

 ******Списък на страните, на чиято територия е валидна гаранцията за мобилност, ще намерите във Вашия Audi сервиз,  Порше Варна.**