Порше Варна Новини

Тук можете да намерите всички най-актуални новини от Порше Варна.

 • Audi Q-Range
  Представяне 22.08.2022

  Посрещнете Q-семейството на Audi по време на автосалон Palace Auto Varna

  Изживейте разнообразието, почувствайте динамиката и усетете следващото ниво на комфорт с SUV гамата на Audi: Q3 Sportback, Q5 Sportback и Audi Q7. Проектиран с поглед към бъдещето, прогресивен дизайн и авангардни технологии, всеки един от трите модела е готов да надмине очакванията ви на автосалона във Варна.

 • Continental Sport 7
  ПРЕДСТАВЯНЕ 07.04.2022

  Новата SportContact 7 от Continental е създадена специално за всеки клас превозни средства. Сдобийте се с изключително сцепление и подарък от Continental.

  Continental разработи спортна гума, за да дефинира наново стандартите за ефективност на гумите и да създаде високо ниво на доверие в характеристиките ѝ на движение. Купете комплект летни или всесезонни гуми и получете подарък - ваучер за пазаруване в eMAG.

 • Audi Cleanup Mission
  НОВО ОТ AUDI 22.02.2022

  За един по-чист Дунав: Четирима партньори започват почистване в Румъния

  Фондацията Фери Порше, германският производител на козметика BABOR BEAUTY GROUP, зеленият стартъп everwave и екологичната фондация на Audi започват съвместна мисия по почистване на река Дунав. Около Earth Day (22 април) квартетът ще пусне в действие високотехнологичния сметосъбиращ кораб CollectiX на everwave. Снабденият с конвейерна лента и интелигентни сензори кораб събира информация за количеството, вида и разположението на боклука в реката. На тази база могат да бъдат разработени дългосрочни решения и концепции за превенция срещу замърсяване в различните региони. Корабът ще събира пластмаса и други видове боклук от Дунав и околните притоци в Румъния в продължение на пет седмици.

 • Audi Q4 e-tron: естетика и простор в комбинация с премиум технологии
  НОВО ОТ AUDI 22.10.2021

  Audi Q4 e-tron: естетика и простор в комбинация с премиум технологии

  Q4 e-tron и Q4 Sportback e-tron осигуряват неподправена електрическа наслада от шофирането и първокласен интериорен лукс.

 • Audi RS Q e-tron
  НОВО ОТ AUDI 29.09.2021

  Надпревара с времето - последни 100 дни за Audi преди Рали Дакар 2022

  След по-малко от 100 дни ще бъде даден стартът на 44-ото издание на прочутото състезание за издръжливост Рали Дакар. За екипа на Audi Sportтова означава истинска надпревара с времето - както метеорологичното, така и измеримото с часовник.

 • Audi grandsphere concept
  НОВО ОТ AUDI 20.09.2021

  Audi grandsphere concept – First Class на бъдещето

  Частен самолет за наземна употреба - Audi представя на IAA 2021 студията Audi grandsphere concept. Подобно на първа класа в самолет, дългата 5,35 метра лимузина осигурява индивидуално пътуване при максимален комфорт и цял асортимент от възможности за изживявания по време на път.

 • Audi RS 3 Sportback
  НОВО ОТ AUDI 15.09.2021

  Audi RS 3 Sportback - Задава такт за върхово представяне

  Представянето на новия Audi RS 3 Sportback впечатлява по всички възможни параметри. Могъщ дизайн, впечатляваща динамика и 2,5-литров TFSI-агрегат - тази комбинация ще ви очарова всеки ден, отново и отново.

 • Audi Skysphere Concept
  НОВО ОТ AUDI 13.09.2021

  Отворен към бъдещето – Audi skysphere concept

  Инголщад/Монтерей/Малибу, 10 август 2021.Впечатляващият роудстър е първият представител на цяло семейство от концептуални модели на Audi. Audi skysphere concept е електрически задвижван открит автомобил с две врати, чиито линии показват как ще изглежда дизайнът на бъдещето при Audi.

 • Audi участва в осмото автомобилно изложение в Русе
  СЪБИТИЕ 28.06.2021

  Audi участва в осмото автомобилно изложение в Русе

  От 11 до 13 юни тази година в Русе се проведе осмото по ред автомобилно изложение. След като миналогодишното издание на събитието не се състоя, настоящото експо събра широка палитра от най-актуалните модели на автомобилния пазар.

 • DSC04846
  АКТУАЛНО ЗА СЕРВИЗА 17.03.2021

  ПРОГРАМА СЕРВИЗ 4+ ОТ ПОРШЕ ВАРНА

  Изгодни сервизни пакети за избрани модели  Audi на възраст над 4 години*

 • e-tron GT Premiere
  НОВО ОТ AUDI 09.02.2021

  Изживейте световната премиера на Audi e-tron GT.

  Готови ли сте за бъдещето? Запазете датата за премиерата на Audi e-tron GT.

 • Q7
  СЪБИТИЕ 19.08.2020

  Най-новите модели на Audi ще акoстират на най-големия автосалон в морската столица Palace Auto Varna 2020 между 28 и 30 август

  На изложението Порше Варна ще представи част от премиерните за гамата модели: обновения Audi Q7, новия член на Q-фамилията Audi Q3 Sportback и спортно-елегантния Audi A5 Sportback.

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.