АКТУАЛНО В ДИЛЪРСТВАТА
24.03.2020

АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЦЕСА НА РАБОТА В ПРОДАЖБЕНО-СЕРВИЗНИТЕ КОМПЛЕКСИ НА ПОРШЕ ИНТЕР АУТО

Възползвайте се от възможностите за работа с нас от дистанцията и уюта на вашия дом.
Porsche Varna

Дори в настоящата предизвикателна ситуация основна мисия за Порше Интер Ауто БГ остава предлагането на най-доброто преживяване за клиентите,  свързано с целия жизнен цикъл на автомобила.

Изберете, тествайте и поръчайте мечтания автомобил

  • Можете да намерите мечтания модел онлайн в секция налични автомобили на сайта на www.audi.bg  ,  където можете да разгледате изображения на интериора и екстериора, и да се запознаете с пълното описание на оборудването.
  • Свържете се с нашите търговски консултанти и заявете оферта онлайн или по телефона.
  • Изберете най-подходящата за вас опция за финансиране и направете вашата поръчка.
  • Остава само да получите своя нов автомобил…И това e наша грижа! Ще ви го доставим -  почистен, дезинфекциран и готов за нови преживявания.

Възползвайте се от актуалните ни сервзизни предложения и нашите услуги "от врата до врата."

Сервизните центрове на  Порше Интер Ауто БГ са отворени през делничните дни с пълно работно време от 9:00 до 18:00 ч., а  нашите професионални екипи ще се погрижат автомобила ви да остане в топ-форма за пролетно-летния сезон. 

През месец април съботните дни ще останат неработни за целия комплекс.
Ще продължим да ви държим в течение за режима ни на работа и при евентуални промени ще актуализираме информацията на нашите Facebook и уеб страници.

Продължаваме да оптимизираме всички процеси с динамичното развитие на ситуацията, за да ви бъдем полезни и да направим услугите ни максимално достъпни за вас.

Вярваме, че силният дух на нашите бранд общности и огромните усилия, които всички полагаме, ще ни помогнат да преодолеем това предизвикателство ЗАЕДНО!

Пазете се, бъдете здрави и съпричастни един към друг!

 

Екипът на Порше Интер Ауто БГ