СЪБИТИЕ
19.08.2020

Най-новите модели на Audi ще акoстират на най-големия автосалон в морската столица Palace Auto Varna 2020 между 28 и 30 август

На изложението Порше Варна ще представи част от премиерните за гамата модели: обновения Audi Q7, новия член на Q-фамилията Audi Q3 Sportback и спортно-елегантния Audi A5 Sportback.
Q7

Почитателите на класиката ще могат да се насладят на всестранно обновения във визуално и технологично отношение Audi Q7. SUV-флагманът на Audi носи ново излъчване с последния дизайн на Q-фамилията и предлага превъзходна динамика и отличен комфорт, в допълнение към изключителния простор на вътрешното си пространство.  HD Matrix LED-лазерни светлини, Mild-hybrid технологията и дигитализираната ергономична концепция са само част от акцентите на обновения модел, с които ще се запознаят посетителите на изложението.

За по-екстравагантните натури, Audi ще представи новия модел Audi Q3 Sportback, обединяващ в себе си естетиката и емоционалността на Coupé с мощността и функционалността на SUV.   Моделът успешно съчетава силното присъствие и многостранно удобство на SUV в ежедневието със спортната елегантност и пъргавото управление на купето. Това го прави първият компактен кросоувър на марката Audi.  А разнообразният асортимент в областта на инфо-развлекателните системи и свързаността, както и богатото серийно оборудване обещават много удоволствие от шофирането.

Иноваторите, търсещи спортна хармония и динамична елегантност, ще могат да ги открият в новия Audi A5 Sportback. Моделът се отличава с нова, по-строга визия и авангардна MMI touch концепция за управление. Новите елементи в стилистиката на годния за семейна употреба спортно-елегантен модел с пет врати придават на дизайна му още повече дълбочина и широчина. Наред с това моделът предлага показващи пътя към бъдещето технологии като например Audi Matrix LED-светлини и широкообхватен инфотейнмънт-асортимент. Mild-hybrid технологията предлага по-голям комфорт, като същевременно намалява и разхода на гориво.

Автомобилен салон Place Auto Varna 2020 ще се състои между 28 и 30 август в Дворец на културата и спорта - Варна. Повече за излжението можете да научите на facebook страницата на събитието

 

Audi Q7 50 TDI : комбиниран разход на гориво - 6.7 л/100 км; CO2 комбинирани емисии 175 г/км

Audi Q3 Sportback 40 TFSI S line : комбиниран разход на гориво - 7.3 л/100 км; CO2 комбинирани емисии 165 г/км

Audi A5 Sportback S line 40 TDI: комбиниран разход на гориво - 4.2 л/100 км; CO2 комбинирани емисии   110 г/км