Порше Варна Посрещнете Q-семейството на Audi по време на автосалон Palace Auto Varna

  1. Новини и събития
  2. Посрещнете Q-семейството на Audi по време на автосалон Palace Auto Varna
22.08.2022
Представяне

Посрещнете Q-семейството на Audi по време на автосалон Palace Auto Varna

Изживейте разнообразието, почувствайте динамиката и усетете следващото ниво на комфорт с SUV гамата на Audi: Q3 Sportback, Q5 Sportback и Audi Q7. Проектиран с поглед към бъдещето, прогресивен дизайн и авангардни технологии, всеки един от трите модела е готов да надмине очакванията ви на автосалона във Варна.

Audi Q-Range


По-умен. По-дързък. По-просторен: Q3 Sportback

Image
Image
Image

Съвременният живот изисква ежедневен баланс. Първият компактен кросоувър на Audi, Q3 Sportback, жонглира със стил между новия смарт дизайн на бранда, още по-просторния интериор, многостранно удобство и осезаемо  SUV присъствие на пътя. Уверен в авантюристичните пътешествия извън града, Q3 Sportback e достатъчно компактен, за да се справи с тесните квартални улички. Добавете усъвършенстваната свързаност, богатото  оборудване и асистиращи системи в комбинация с по-атлетичен силует и получавате перфектния градски SUV.


Image
Image
Image

Спортен, практичен,  елегантен: Q5 Sportback

Image

С модела Q5 Sportback  Audi пуска на пазара своя трети Crossover Utility Vehicle. Новото, динамично оформено купе ще задоволи както ценителите на експресивния дизайн, и технологичните иновации, така и почитателите на спортния характер и добрата функционалност при всекидневна употреба. На върха на моделната гама застава варианта SQ5 Sportback TDI. Неговият трилитров TDI двигател разполага с 251 кВт (341 к.с.) мощност и 700 Нм максимален въртящ момент.

Image
Image
Image

Лукс. Лидерство. Изтънченост: Audi Q7

Image

Прогресивният дизайн и непреходната красота са отличителните белези на Audi Q7, които създават поразително присъствие както по градските улици, така и по неравните  извънградски пътища. Всестранно обновения във визуално и технологично отношение SUV-флагман на Audi носи ново излъчване и предлага превъзходна динамика и отличен комфорт, в допълнение към изключителния простор на вътрешното си пространство.  Mild-hybrid технологията, дигитализираната ергономична концепция и предлаганите като опция HD Matrix LED-лазерни светлини са само част от акцентите на обновения модел, с които ще се запознаят посетителите на изложението.

Image
Image
Image

*Моделите се предлагат с ценово предимство за пакети опционално оборудване. Свържете с нашите търговски конултатнти за изготвяне на индивидуална оферта.

**Изображенията са илюстративни.

Audi Q3 Sportback: Комбиниран разход на гориво:4,7-7,4 л/100 км; Комбинирани CO2 емисии: 123-168 г/км
Audi Q5 Sportback: Комбиниран разход на гориво: 5,3-7,6 л/100 км; Комбинирани CO2 емисии: 140-182 г/км
Audi Q7: Комбиниран разход на гориво: 6,7-6,8 л/100 км; Комбинирани CO2 емисии: 175-180 г/км


Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.