Порше Варна Angebote & Aktionen

Alle aktuellen Angebote & Aktionen von Порше Варна finden Sie hier.

 1. Оферти и акции
 2. ПРОГРАМА СЕРВИЗ 4+ ОТ ПОРШЕ ВАРНА
18.03.2022
Angebote

ПРОГРАМА СЕРВИЗ 4+ ОТ ПОРШЕ ВАРНА

Порше Варна предлага изгодни сервизни пакети за избрани модели  Audi на възраст над 4 години*

DSC04846

Лоялността и доверието се градят с течение на дългогодишно сътрудничество. Вашето удовлетворение е онова, което ни мотивира да работим непрекъснато, за да подобрим обслужването си и да оправдаем Вашите очаквания. Затова Ви предлагаме нашите сервизни пакети, които са  специално предназначени за  избрани Audi модели над 4 години от датата на стартиране на гаранцията и Ви предлагат изгодно ценово предимство за извършения ремонт и вложените части. 

Смяна на моторно масло, маслен, горивен и поленов филтър.

Високоефективните Audi Оригинални моторни масла могат да предотвратят прегряването на двигателя и по този начин да удължат експлоатационния му пробег. Маслото на двигателя трябва да се сменя редовно съгласно предписанията на производителя. За да остане Вашето Audi един Оригинал.

При нас ще намерите подходящото масло.

Важно е да се използва моторно масло, което е предназначено за конкретния тип двигател. Екипите за изследване и разработка на Audi  разработват съответните моторни масла с висока производителност. Можете да разчитате, че съдържанието на Audi Оригинални моторни масла и моторни масла Castrol гарантира дълъг експлоатационен живот на двигателя.

Audi Оригинално моторно масло с висока производителност LongLife III и IV

 • Отлични смазочни качества. Спомага за удължаване на експлоатационния живот на двигателя.
 • Специални добавки. Стабилизират смазващия слой и намаляват разхода на масло.
 • Спестява гориво. По-добра ефективност благодарение на по-малко триене.

Време за смяна на моторно масло в Audi Оторизиран сервиз

При всяко пътуване моторното масло е изложено на високи налягания, съпротивления и температури. То поема фин прах, киселини и вода. Така  и най-доброто масло губи своите качества. Затова Audi разработи технология, която позволява гъвкав интервал за смяна на маслото.

Този тип сервизно обслужване взима под внимание Вашия личен стил на шофиране и индивидуалните условия на експлоатация на автомобила. В зависимост от това индикацията за сервизен интервал Ви напомня за предстояща смяна на моторно масло най-късно след 24 месеца или съответно 30 000 км.

Сервизна инспекция със смяна на масло 

За да се чувствате сигурни и Вашето Audi да запази стойността си производителят препоръчва след определен пробег или период, всеки автомобил да бъде напълно проверен в рамките на една инспекция. Обемът на проверките зависи от годината на производство на автомобила и неговия пробег, като може да достигне до 50 отделни точки.
Инспекцията е сред пакетните предложения на програмата Сервиз 4+ и Ви дава възможност да удължите срока на действие на Вашата гаранция за мобилност
Защото Вашата мобилност е наша цел - при повреда в България или в чужбина*. Гаранцията за мобилност се подновява при всяка инспекция, направена от оторизиран сервиз на марката Audi, когато в пълен обем са изпълнени предписаните дейности.

Какво представляват допълнителните сервизни дейности и кога са необходими те?

Под допълнителни дейности в рамките на инспекцията се разбира смяната на износващи се части, която трябва да се извършва в рамките на определен времеви интервал - по предписание на производителя. Към това спада например смяната на филтри или запалителни свещи. Интервалите за смяна са например 2, 4 и 6 години или съответно 30 000, 60 000 или 90 000 км в зависимост от модела на автомобила.

В зависимост от модела и указанията за експлоатация, може да е необходимо например по време на Вашето посещение в сервиза да се смени въздушния филтър в случай, когато автомобилът се движи предимно в запрашена среда. Това важи и за горивния филтър: ако зареждате дизелово гориво с ниско качество, филтърът трябва да се смени по-рано от предписания интервал.


Възможни други допълнителни дейности в рамките на инспекцията:

 • смяна на спирачна течност
 • смяна на маслото на скоростна кутия
 • смяна на маслото на съединителя при задвижване на четирите колела
 • почистване, смазване на водачите на люка на покрива
 • регулиране на фарове
 • смяна на ангренажен ремък.

В рамките на инспекцията според указанията на производителя, Вашето Audi ще бъде проверено щателно от нашите сервизни специалисти. За да се намали рискът от възможни повреди или дефекти е препоръчително да бъдат извършени необходимите допълнителни сервизни дейности. За да се радвате и в бъдеще на Вашето Audi.


Смяна на дискове и накладки.

Наред с накладките, спирачните дискове са сред най-склонните към износване части на спирачната система. Тя функционира оптимално благодарение на Оригиналните части на Audi, които пасват перфектно, и професионалния монтаж от обучените служители на сервиза.

Audi Оригинални спирачки се състоят от следните два компонента:

Спирачни накладки
Спирачните накладки са изработени от различни материали. Носещата платка на накладките е от метал. Фрикционният материал, в зависимост от категорията, е от метални, органични или керамични смеси. Коефициентът на триене на спирачните накладки не трябва да намалява при натоварване. Освен това накладките трябва да са устойчиви на температури до 800° C.

Спирачки дискове

Спирачният диск е направен от чугун или стомана и при модела с вътрешна / външна вентилация отстрани има радиални отвори за охлаждане. По този начин охлаждащият въздух протича по-добре през тях. Поради по-голямата повърхност в сравнение с масивните модели, вентилираните спирачни дискове на Audi Оригинални части имат по-добро отделяне на топлина и така се охлаждат по-бързо.

Кратка пауза - Бърз поглед към предимствата на Audi Оригинални спирачки.

Audi Оригинални спирачки са разработени специално за всяко Audi. Тази прецизна изработка, съчетана с професионален монтаж от обучени служители на Audi, дава много предимства на Audi Оригинални спирачки:

 • Отличен коефициент на триене между диск и накладки.
  Това  допринася за скъсяване на спирачния път.
 • Изключително добра производителност и след многократно интензивно спиране.
 • Тиха и плавна работа - над 25 компонента на секционния материал на накладките се грижат за безшумната и ефектиена работа на спирачната система.
 • Непроменлив спирачен ефект в двете посоки на въртене на спирачния диск и при високи температурни натоварвания.
 • Добри самопочистващи качества.

Смяна на Ангренажен ремък

По време на експлоатационния им живот Оригиналните зъбни ремъци на Audi изминават внушителни километри в двигателя. Те се състоят от стъклени и пластмасови нишки с висока здравина и имат устойчиво на износване покритие, за да издържат на високи и едновременно с това променливи натоварвания. По този начин те гарантират прецизно управление на двигателя.
Доверете се на Оригиналното качество на Audi и на професионалния монтаж от нашите обучени Audi сервизни специалисти.  При смяна на ангренаж комплект Порше Варна Ви гарантира същия експлоатационен срок, първоначално предоставен от завода производител. 

 • Какво постига ангренажният ремък по време на своя експлоатационен живот?Ангренажният ремък свързва коляновия и разпределителния вал. Без него двигателят не може да работи. И тъй като той работи непрекъснато, за времето на своят експлоатационен живот изминава разстояние, което се равнява на шест обиколки на земното кълбо.
 • Каква е функцията на ангренажния ремък?
  Ангренажният ремък синхронизира движението на коляновия и разпределителния вал. В следствие на това разпределителния вал задвижва клапаните на цилиндрите. Често ангренажният ремък задвижва и водната помпа.
 • Защо трябва редовно да се проверява и сменя?
  Старият и износен ремък може да се скъса и да предизвика сериозна повреда на двигателя. Причината: Управлението на клапаните на двигателя се нарушава, буталото удря върху клапана - често с 15 м/с.
 • Кога трябва да се смени ангренажният ремък?
  В зависимост от модела, двигателя и начина на експлоатация се прилагат фиксирани интервали за смяна или интервали за проверка съгласно предписанията на производителя. Фиксираните интервали за смяна най-често са свързани с изминатите километри и са в рамките от 60 000 км до 210 000 км. Ангренажните ремъци при бензиновите двигатели много често имат интервали за проверка като по време на регулярно сервизно обслужване механикът преценява дали е необходима смяна.
 • Защо не трябва да сменям ангренажния ремък сам?
  Неправилно монтираният ангренажен ремък ще повреди двигателя веднага. Същевременно смяната изисква технически познания и специални инструменти. Зъбните колела трябва да са перфектно зацепени и ангренажният ремък правилно обтегнат. Добре е да се смени и водната помпа, обтегачите и ролките.


Ние възнаграждаваме Вашето посещение при нас.

Не правете компромиси, когато става въпрос за Вашето Audi и удоволствието от шофирането. Защото е важно да може да разчитате на автомобила си, докато сте на път. Ние знаем това. Благодарение на експертните познания на нашите сервизни специалисти, качествените материали и специализирани инструменти ежедневно се грижим за изграждане на доверие между Вас и Вашето Audi. Убедете се сами!
Разгледайте предложенията в ценовата листа на Сервиз 4+ и се обърнете към наш консултант за изготвяне на индивидуална оферта.

Виктор
Димитров
Ръководител сервиз
Телефон: +359 52 98 73 34
Мобилен телефон: +359 888 47 97 87
Факс:

Забележка:

 • Цените на различните сервизни пакети зависят от модификацията на автомобила и се определят индивидуално по номер на шаси.
 • Пакетната цена включва Audi Оригинални части®, както и труда за тяхната подмяна.
 • Пакетните цени са валидни за автомобили моделна година до 2015.
 • Стартовите цени при "Смяна на моторно масло" и "Инспекция със смяна на моторно масло" са изчислени при използване на моторно масло Castrol."
 • Порше Варна си запазва правото на промени и не носи отговорност за допуснати грешки.

*   С гаранцията за мобилност Вие се чувствате сигурни на пътя, а ние сме на Ваше разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Списък на страните, на чиято територия е валидна гаранцията за мобилност, ще намерите във Вашия Audi сервиз.

** Цената на годишната инспекция зависи от пробега и възрастта на Вашия автомобил. Пакетното предложение Инспекция със смяна на моторно масло включва смяна на моторно масло (попитайте за наличните възможности за марка), маслен филтър, пробка, въздушен филтър, горивен филтър, поленов филтър и спирачна течност, както и трудът за тяхната подмяна. Влагат се Audi Оригинални части®.

Anmeldung zum Newsletter

One step ahead! Our newsletter keeps you up-to-date about our activities and exclusive special promotions!

The input data is not valid. Please try again.

please choose a salutation

Sadly, a problem occured while signing up to the newsletter. Please try again later.

checkbox_default

Thank you!

You successfully signed up to our newsletter.

You will reciee an e-mail containing a verification link, to finish your registration.